Partenerul tau pentru transport de marfuri oriunde in Europa
Voteaza compania de transport a anului 2017
Acasa» Fonduri Europene

Fonduri Europene

DOROTHY este acronimul pentru "dezvoltare a unor grupuri regionale de cercetare si punerea in aplicare a logisticii urbane ecologice" si este finantat prin programul FP7 al UE de Regiunilor de programe ale cunoasterii (REGIONS-2012 - 2013-1).

DOROTHY are misiunea de a imbunatati procesul de distributie a bunurilor urbane prin reducerea numarului de autovehicule si îmbunataČ›irea standardelor de mediu, proiectul va contribui la imbunatatirea calitatii vietii in orasele europene. Folosind abordarea de clustering în jurul inovatiei proiectul DOROTHY isi propune sa dezvolte a potentialului de inovare si cercetare in domeniul logisticii urbane din regiunile europene din Toscana (Italia), Valencia (Spania), Lisabona si Valea Tagus (Portugalia) si Oltenia (Romania).

Rezumat:

Transport / mobilitate / logistica
Distributia de marfuri devine din ce în ce mai importanta în viata moderna. Clientii asteapta o mare varietate si de crestere a serviciilor în zona de exemplu locale centre comerciale si zone de agrement. Cele mai multe dintre aceste functii au nevoie de un fel de distributie a marfurilor, în scopul de a furniza serviciile necesare pentru clienti.
Unele zone sunt mai sensibile decat altele la greu de exemplu distributia de marfuri zone pietonale sau parti vechi ale orasului. Pentru a mentine un flux constant de bunuri a operatorilor comerciali si sa pastreze zonele atractive si, în acelasi timp, pentru a minimiza efectul de mediu de distributie a marfurilor în aceasta solutie nou domeniu trebuie sa fie dezvoltate.
Pastrarea calitatii vietii într-un oras poate fi unul dintre motivele pentru punerea în aplicare restrictii de acces. În transportul marfurilor din centrul orasului este de multe ori motivul pentru congestie severa. Vehiculele de marfa sunt de obicei în miscare lent din cauza mai multe opriri de-a lungul unei rute de livrare. În acelasi timp, livrarile de distributie a marfurilor în centrul orasului au loc de multe ori în strazi înguste, care se adauga la aceasta problema.
Companii industriale si comerciale mari au sistem propriu de distributie produse necorelate la nivel central (urban). Acest tip de politica exista în Craiova, la o scara redusa, si nu ia în considerare poluarea aerului liber. Este vorba despre masinile de distributie de marfuri care intra în Craiova echitabil si fructe si pietele de legume, care au acces doar 2 ore dimineata si 2 ore în noaptea a nu perturba activitatea comerciala. Exista o serie de provocari, probleme, cu o distributie de marfuri în regiunea, unele dintre ele sunt enumerate mai jos:
- Cerere / oferta Relatii - distributie de marfuri este într-o schimbare de paradigma între "fabricarea-de-alimentare" sau logistice pe baza de inventar (împinge logistica) la "fabricarea-to-order" sau logistica bazate pe reaprovizionare (trage logistica). Aceasta relatie nu este pe deplin înteles în regiune si creeaza un decalaj în relatia cerere / oferta si creeaza probleme în cadrul schemelor de distributie si de transport de marfa în cadrul economiei regiunii.
- Integrarea functionala - Eficienta de distributie de marfa este legata de nivelul de integrare functional de-a lungul lanturilor de aprovizionare. În regiunea Oltenia-un lant de aprovizionare complet functional, nu este pusa în aplicare, iar acum distributia de marfuri se realizeaza în principal direct de la sursa pentru cei mai economice. Problema principala este ca se deplaseaza de marfuri de la o parte celelalte costurile suplimentare implicate si întârzierile, fie administrative sau fizice în natura.
- Centrul de distributie - centre de distributie au devenit legatura fundamentala dintre productie si consum. De la rolul lor conventional ca un depozit aproape de pietele finale, DC au evoluat pentru a asigura o interfata între zone geografice industriale si de retail ale lantului de aprovizionare în care sunt implicate cu. În regiunea de lipsa de centre de distributie este simtita de afaceri de cost, timp de calatorie, etc si creeaza congestie în orase si, din cauza acestei poluari este crescut în regiune.

Companie
Scurt Istoric
Grupul
Filozofia
Organizatia
Sisteme Informationale
Acreditari si diplome
Fonduri Europene
Profinstruct
Presa
Servicii
Solutii transport
Logistica/depozitare
Distributie
Externalizare transport si logistica
Service Camioane
Sectoare de activitate
FMCG
Perisabile
Automotive
Chimice
Electrocasnice
Hartie
Mobilier
Medicamente
Anvelope
Constructii
Serviciu Clienti
Comenzi transport on-line
Comenzi logistica /distributie on line
Cerere oferta
Serviciul documente transport
Persoana de contact Dumagas
Info fleet
Sugestii si reclamatii
Calitate si Mediu
Certificari de calitate
Manual conducatori auto
Indrumare si instruire conducatori auto
Selectia partenerilor de transport de talie mica/medie
Programul de instruire conducatori auto
Echipamentul pentru transport
Relatia cu dispeceratul Dumagas
Sisteme soft IT
Asigurari
Politica de mediu
KPI marfa deteriorate
Statii de spalare