Partenerul tau pentru transport de marfuri oriunde in Europa
Voteaza compania de transport a anului 2017
Acasa» Calitate si Mediu

Calitate si Mediu

Dumagas transport se dedica furnizarii constante de transport si logistica de calitate, intr-o maniera efiecienta, cu grija fata de mediul inconjurataor, fata de sanatatea si singuranta angajatilor si a comunitatii in conditiile respectarii normelor europene in vigoare. Compania este certificata  ISO 14001/2005.

Suntem constienti ca activitatile pe care le desfasuram pot avea un impact asupra mediului, ceea  ce ne determina sa actionam ferm pentru imbunatatirea continua a performantelor de mediu, prevenirea si combaterea poluarii.

Investim permanent in echipamente care indeplinesc normele de poluare Euro 5 si detinem o flota cu o medie de varsta de 1,5 ani vechime.

Certificari ISO
Compania "Dumagas" pune accentul pe dezvoltarea permanenta a calitatii si este certificata ISO 9001:2008, ISO 14001:2005 si ISO 22000:2005.

Compania noastra este licentiata de catre Ministerul Transporturilor din Romania prin autoritatea rutierea romana iar certificarea  ISO 9001/2008,  atesta faptul ca pentru toate serviciile de transport si logistica se aplica indicatorii stricti de calitate si siguranta.

Compania este certificata ISO 22000/2005-certificare prin care DUMAGAS a implementat si a mentinut un sistem de management al sigurantei alimentare HACCP .

Sistemul de management al calitatii, certificat ISO 9001:2008, se bazeaza pe proceduri clare si precise, elaborate si imbunatatite periodic in vederea optimizarii managementului lantului activitatilor astfel incat sa conduca la asigurarea satisfactiei depline a clientului.

Controlul respectarii procedurilor se realizeaza atat de departamentul "Audit" al companiei, cat si de auditul extern, realizat sectorial de societati de calibru, recunoscute atat la nivel national, cat si international (KPMG, Pricewaterhouse Coopers, Ernst&Young, Professional Consulting, Certrom etc.).

De asemenea, primim vizita periodica a reprezentantilor marilor clienti corporativi pentru prezentarea si controlul procedurilor companiei, experienta anterioara dovedindu-ne ca transparenta, flexibilitatea si aprecierile partenerilor in ceea ce priveste calitatea activitatii constituie motorul dezvoltarii companiei.

Incercam sa surprindem exigentele clientilor si sa manifestam flexibilitate prin adaptarea managementului la conditiile in schimbare ale pietei, masurarea indicatorilor de performanta, formularea si implementarea periodica a unor actiuni preventive si corective, politica de prevenire a accidentelor si daunelor, redimensionarea schemei de personal in functie de cererea in schimbare, ajustarea procedurilor si instructia periodica a angajatilor, colaboratorilor si subcontractantilor.

Companie
Scurt Istoric
Grupul
Filozofia
Organizatia
Sisteme Informationale
Acreditari si diplome
Fonduri Europene
Profinstruct
Presa
Servicii
Solutii transport
Logistica/depozitare
Distributie
Externalizare transport si logistica
Service Camioane
Sectoare de activitate
FMCG
Perisabile
Automotive
Chimice
Electrocasnice
Hartie
Mobilier
Medicamente
Anvelope
Constructii
Serviciu Clienti
Comenzi transport on-line
Comenzi logistica /distributie on line
Cerere oferta
Serviciul documente transport
Persoana de contact Dumagas
Info fleet
Sugestii si reclamatii
Calitate si Mediu
Certificari de calitate
Manual conducatori auto
Indrumare si instruire conducatori auto
Selectia partenerilor de transport de talie mica/medie
Programul de instruire conducatori auto
Echipamentul pentru transport
Relatia cu dispeceratul Dumagas
Sisteme soft IT
Asigurari
Politica de mediu
KPI marfa deteriorate
Statii de spalare