Partenerul tau pentru transport de marfuri oriunde in Europa
Voteaza compania de transport a anului 2017
Acasa» Asigurari

Asigurari

Prin intermediul brokerului nostru de asigurari Asirex Broker de Asigurari, noi va propunem cele mai bune oferte de asigurare din piata si va consiliem in alegerea lor.
Dumagas Transport are incheiate polite de asigurari atat pentru avarii produse vehiculelor (Casco, RCA), cat si pentru avaria marfii transportate (CMR).

Pentru ca primirea despagubirilor de la societatile de asigurari poate fi un proces lung si dificil, care se deruleaza cu intarzieri ce atrag pierderi financiare, indirect, noi va oferim consultanta profesionala prompta pentru orice problema legata de o eventuala dauna suferita de echipamentul utilizat precum si pregatirea dosarului de dauna.

De asemenea noi negociem cu toate companiile de asigurari cele mai bune si rapide solutii pentru dumneavoastra. Totodata pentru a evita blocajele financiare sau stationarea nejustificata a echipamentului in service, dupa repararea daunelor survenite dintr-un accident, pana la plata de catre companiile de asigurari a contravalorii reparatiilor, termenul pe care il cunoastem cu totii a fi foarte lung, Dumagas Transport, prin brokerul nostru, Asirex Broker de Asigurari,  va ofera serviciul direct debit cu compania de asigurari, astfel odata finalizata reparatia, camionul este din nou la treaba.

Politele sunt incheiate in exclusivitate prin intermediul brokerului de asigurare Asirex, care ne ofera consultanta si promptitudine in rezolvarea oricarei cereri si ne orienteaza spre societatile de asigurari care ofera cele mai bune oferte si promptitudine maxima in rezolvarea oricarui incident soldat cu daune.

Companie
Scurt Istoric
Grupul
Filozofia
Organizatia
Sisteme Informationale
Acreditari si diplome
Fonduri Europene
Profinstruct
Presa
Servicii
Solutii transport
Logistica/depozitare
Distributie
Externalizare transport si logistica
Service Camioane
Sectoare de activitate
FMCG
Perisabile
Automotive
Chimice
Electrocasnice
Hartie
Mobilier
Medicamente
Anvelope
Constructii
Serviciu Clienti
Comenzi transport on-line
Comenzi logistica /distributie on line
Cerere oferta
Serviciul documente transport
Persoana de contact Dumagas
Info fleet
Sugestii si reclamatii
Calitate si Mediu
Certificari de calitate
Manual conducatori auto
Indrumare si instruire conducatori auto
Selectia partenerilor de transport de talie mica/medie
Programul de instruire conducatori auto
Echipamentul pentru transport
Relatia cu dispeceratul Dumagas
Sisteme soft IT
Asigurari
Politica de mediu
KPI marfa deteriorate
Statii de spalare