Partenerul tau pentru transport de marfuri oriunde in Europa
Acasa» Sisteme Informationale

Sisteme Informationale

Sistemul informational Dumagas Transport este o parte a organizarii noastre care pune accent pe procesul de culegere, transmitere, stocare si prelucrare a datelor, utilizand elemente sau componente IT de ultima generatie, produse software specializate, proceduri si tehnici specifice la care se adauga personalul specializat.

Tehnologia moderna de circulatie si informatia au influentat mediul de afaceri, comunicarea si transporturile devenind astazi o unitate, iar DUMAGAS TRANSPORT prin folosirea celor mai moderne tehnici de informare  si transport, participa activ la dezvoltarea economica impreuna cu partenerii sai. Camionul in tot acest context joaca un rol central, fiind cel mai utilizat mijloc de transport in epoca hi–tech-ului datorita flexibilitatii si dinamismului sau in organizarea transporturilor.

Schimbul de marfuri intre piete in permanenta crestere solicita solutii optime de transport si, datorita flotei mari de camioane pe care o avem la dispozitie, precum si a KNOW – HOW - ului de care dispunem, avem disponibilitate permanenta in orice loc in Europa si in Romania, preluand o importanta veriga din lantul activitatilor dumneavoastra.

Comunicarea in timp real este asigurata printr-un sistem informatic inovator, care include management personalizat al serviciilor oferite, avand in dotare sisteme moderne de comunicatii si o infrastructura de ultima generatie, facand posibila in orice moment oferirea partenerilor si clientilor nostri de informatii exacte referitoare la marfurile transportate si pozitia camioanelor prin intermediul sistemului integrat de urmarire prin satelit – INFO FLEET.

Pe baza unui serviciu de planificare a transporturilor, format dintr-o echipa de manageri experimentati si profesionisti, avand la dispozitie o aplicatie performanta, special creata pentru logistica transporturilor, managerii de transport discuta cu dumneavoastra, cu clientii si furnizorii dumneavoastra, in toate limbile de circulatie internationala.

Companie
Scurt Istoric
Grupul
Filozofia
Organizatia
Sisteme Informationale
Acreditari si diplome
Profinstruct
Presa
Servicii
Solutii transport
Logistica/depozitare
Depozitare si distributie temperatura controlata
Externalizare transport si logistica
Atelier service autorizat pentru camioane
Sectoare activitate
FMCG
Perisabile
Automotive
Chimice
Electrocasnice
Hartie
Mobilier
Medicamente
Anvelope
Constructii
Serviciu Clienti
Comenzi transport on-line
Comenzi logistica /distributie on line
Cerere oferta
Serviciul documente transport
Persoana de contact Dumagas
Info fleet
Sugestii si reclamatii
Certificari Siguranta si Mediu
Certificari de calitate
Politica de mediu
Servicii
Atelier service autorizat pentru camioane